Изберете категория:
КОЛИЧКА

Този уеб сайт използва бисквитки.

Redmi 5 Plus

Аксесоари за Xiaomi Redmi 5 Plus - калъфи, кейсове – гръбчета и тефтерчета, стъклени протектори и други аксесоари за Вас и Вашия мобилен телефон. Предпазете и променете визията му. Изберете от разнообразните материали и цветове в магазина на 4M.bg. При нас ще намерите още: слушалки, батерии, зарядни, кабели, адаптори, както и резервни части.
Кейс с релеф "диамант" за Xiaomi Redmi 5 Plus (Гръб от силикон - TPU, ЧЕРЕН) Кейс с релеф "диамант" за Xiaomi Redmi 5 Plus (Гръб от силикон - TPU, ЧЕРЕН)
-36 % Изчерпан
Кейс с релеф "диамант" за Xiaomi Redmi 5 Plus (Гръб от силикон - TPU, ЧЕРЕН)Кейса е изработен от качествен материал и осигурява балансирана защита от надраскване и удар на телефона. Предимствата на този модел силиконов гръб са:• Изработен е от висококачествен, еластичен и здрав силикон - TPU (термоп..
9.99 лв. 15.49 лв.
Оригинален кейс на Mercury за Xiaomi Redmi 5 Plus (Гръб от силикон - TPU, Кристално прозрачен)Кейса е изработен от качествен материал и осигурява балансирана защита от надраскване и удар на телефона. Предимствата на този модел силиконов гръб са:• Изработен е от висококачествен, еластичен и здрав сил..
9.99 лв. 18.90 лв.
Оригинален кейс на Mercury за Xiaomi Redmi 5 Plus (Гръб от силикон - TPU, Мека на допир Серия - ЧЕРВЕН)Освен с наситените си и плътни цветове, тази серия има уникално меко покритие, което създава страхотно чувството на допир. Кейсът изглежда прекрасно във всеки един от предлаганите цветове, които пр..
9.99 лв. 20.90 лв.
Оригинален кейс на Mercury за Xiaomi Redmi 5 Plus (Гръб от силикон - TPU, Мека на допир Серия -КРАЛСКО СИН) Оригинален кейс на Mercury за Xiaomi Redmi 5 Plus (Гръб от силикон - TPU, Мека на допир Серия -КРАЛСКО СИН)
-52 % Изчерпан
Оригинален кейс на Mercury за Xiaomi Redmi 5 Plus (Гръб от силикон - TPU, Мека на допир Серия -КРАЛСКО СИН)Освен с наситените си и плътни цветове, тази серия има уникално меко покритие, което създава страхотно чувството на допир. Кейсът изглежда прекрасно във всеки един от предлаганите цветове, коит..
9.99 лв. 20.90 лв.
Оригинален кейс на Mercury за Xiaomi Redmi 5 Plus (Гръб от силикон - TPU, Перлена Серия - ЧЕРЕН)Освен с наситените си и плътни цветове, тази серия има уникално лъскаво покритие, което създава чувството на страхотен отблясък. Гланцът изглежда прекрасно във всеки един от предлаганите цветове, които пр..
9.99 лв. 19.80 лв.
Усилен кейс с мотив пясъчен брокат за Xiaomi Redmi 5 Plus (Гръб от силикон - TPU, преливащ СРЕБРИСТО - ЖЪЛТ)Кейса е изработен от качествен усилен материал от 3 слоя и осигурява добра защита от надраскване и удар на телефона. Предимствата на този модел силиконов гръб са:• Изработен е от висококачеств..
9.99 лв. 21.90 лв.
Усилен кейс с мотив пясъчен брокат за Xiaomi Redmi 5 Plus (Гръб от силикон - TPU, преливащ СРЕБРИСТО - РОЗОВ)Кейса е изработен от качествен усилен материал от 3 слоя и осигурява добра защита от надраскване и удар на телефона. Предимствата на този модел силиконов гръб са:• Изработен е от висококачест..
9.99 лв. 21.90 лв.
Усилен кейс с мотив пясъчен брокат за Xiaomi Redmi 5 Plus (Гръб от силикон - TPU, преливащ СРЕБРИСТО - ЧЕРЕН)Кейса е изработен от качествен усилен материал от 3 слоя и осигурява добра защита от надраскване и удар на телефона. Предимствата на този модел силиконов гръб са:• Изработен е от висококачест..
9.99 лв. 21.90 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)