Изберете категория:
КОЛИЧКА
Този уеб сайт използва бисквитки.

Redmi 4X

Аксесоари за Xiaomi Redmi 4X - калъфи, кейсове – гръбчета и тефтерчета, стъклени протектори и други аксесоари за Вас и Вашия мобилен телефон. Предпазете и променете визията му. Изберете от разнообразните материали и цветове в магазина на 4M.bg. При нас ще намерите още: слушалки, батерии, зарядни, кабели, адаптори, както и резервни части.
Вертикален флип калъф с магнитна закопчалка за Xiaomi Redmi 4X (ЧЕРВЕН) Вертикален флип калъф с магнитна закопчалка за Xiaomi Redmi 4X (ЧЕРВЕН)
-47 % Изчерпан
Вертикален флип калъф с магнитна закопчалка за Xiaomi Redmi 4X (ЧЕРВЕН)Калъфа е изработен от качествен материал и осигурява балансирана защита от надраскване и удар на телефона от всички страни. Предимствата на този модел флип калъф са:• Основата е от силиконов – TPU кейс, който обхваща телефона плъ..
9.99 лв. 18.99 лв.
Калъф – тефтерче със страничен магнит за Xiaomi Redmi 4X (РОЗОВ) Калъф – тефтерче със страничен магнит за Xiaomi Redmi 4X (РОЗОВ)
-47 % Изчерпан
Калъф – тефтерче със страничен магнит за Xiaomi Redmi 4X (РОЗОВ)Калъфа е изработен от качествен материал и осигурява балансирана защита от надраскване и удар на телефона от всички страни. Предимствата на този модел калъф – тефтерче са:• Това е един от най-компактните дизайни на калъф – тефтерче и сп..
9.99 лв. 18.90 лв.
Калъф – тефтерче със страничен магнит за Xiaomi Redmi 4X (ЧЕРВЕН) Калъф – тефтерче със страничен магнит за Xiaomi Redmi 4X (ЧЕРВЕН)
-47 % Изчерпан
Калъф – тефтерче със страничен магнит за Xiaomi Redmi 4X (ЧЕРВЕН)Калъфа е изработен от качествен материал и осигурява балансирана защита от надраскване и удар на телефона от всички страни. Предимствата на този модел калъф – тефтерче са:• Това е един от най-компактните дизайни на калъф – тефтерче и с..
9.99 лв. 18.90 лв.
Кейс с прозрачен гръб и цветен кант за Xiaomi Redmi 4X (Гръб от силикон - TPU, СРЕБРИСТ КАНТ) Кейс с прозрачен гръб и цветен кант за Xiaomi Redmi 4X (Гръб от силикон - TPU, СРЕБРИСТ КАНТ)
-29 % Изчерпан
Кейс с прозрачен гръб и цветен кант за Xiaomi Redmi 4X (Гръб от силикон - TPU, СРЕБРИСТ КАНТ)Кейса е изработен от качествен материал и осигурява балансирана защита от надраскване и удар на телефона. Предимствата на този модел силиконов гръб са:• Изработен е от висококачествен, еластичен и здрав сили..
9.99 лв. 13.99 лв.
Оригинален кейс на Mercury за Xiaomi Redmi 4X (Гръб от силикон - TPU, Перлена Серия - НАСИТЕНО ЧЕРВЕН) Оригинален кейс на Mercury за Xiaomi Redmi 4X (Гръб от силикон - TPU, Перлена Серия - НАСИТЕНО ЧЕРВЕН)
-50 % Изчерпан
Оригинален кейс на Mercury за Xiaomi Redmi 4X (Гръб от силикон - TPU, Перлена Серия - НАСИТЕНО ЧЕРВЕН)Освен с наситените си и плътни цветове, тази серия има уникално лъскаво покритие, което създава чувството на страхотен отблясък. Гланцът изглежда прекрасно във всеки един от предлаганите цветове, ко..
9.99 лв. 19.80 лв.
Усилен кейс с мотив пясъчен брокат за Xiaomi Redmi 4X (Гръб от силикон - TPU, преливащ СРЕБРИСТО - ЖЪЛТ) Усилен кейс с мотив пясъчен брокат за Xiaomi Redmi 4X (Гръб от силикон - TPU, преливащ СРЕБРИСТО - ЖЪЛТ)
-54 % Изчерпан
Усилен кейс с мотив пясъчен брокат за Xiaomi Redmi 4X (Гръб от силикон - TPU, преливащ СРЕБРИСТО - ЖЪЛТ)Кейса е изработен от качествен усилен материал от 3 слоя и осигурява добра защита от надраскване и удар на телефона. Предимствата на този модел силиконов гръб са:• Изработен е от висококачествен, ..
9.99 лв. 21.90 лв.
Усилен кейс с мотив пясъчен брокат за Xiaomi Redmi 4X (Гръб от силикон - TPU, СРЕБРИСТ) Усилен кейс с мотив пясъчен брокат за Xiaomi Redmi 4X (Гръб от силикон - TPU, СРЕБРИСТ)
-54 % Изчерпан
Усилен кейс с мотив пясъчен брокат за Xiaomi Redmi 4X (Гръб от силикон - TPU, СРЕБРИСТ)Кейса е изработен от качествен усилен материал от 3 слоя и осигурява добра защита от надраскване и удар на телефона. Предимствата на този модел силиконов гръб са:• Изработен е от висококачествен, еластичен и здрав..
9.99 лв. 21.90 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)