Изберете категория:
КОЛИЧКА

Този уеб сайт използва бисквитки.

Nokia 2

Аксесоари за Nokia 2 - калъфи, кейсове – гръбчета и тефтерчета, стъклени протектори и други аксесоари за Вас и Вашия мобилен телефон. Предпазете и променете визията му. Изберете от разнообразните материали и цветове в магазина на 4M.bg. При нас ще намерите още: слушалки, батерии, зарядни, кабели, адаптори, както и резервни части.
Калъф – тефтерче със страничен магнит за NOKIA 2 (ЧЕРЕН)Калъфа е изработен от качествен материал и осигурява балансирана защита от надраскване и удар на телефона от всички страни. Предимствата на този модел калъф – тефтерче са:• Това е един от най-компактните дизайни на калъф – тефтерче и специалнат..
9.99 лв. 18.90 лв.
Стъклен Протектор за NOKIA 2 (Premium Tempered Glass 9H) - (изрязан отстрани)Устойчив и надежден при удар или издраскване стъклен протектор (Premium Tempered Glass, твърдост H9). Не намалява чувствителността на екрана и е напълно прозрачен. За разлика от обикновените протектори за екран, които се ог..
9.99 лв. 11.98 лв.
Тънък, кристално прозрачен гръб - кейс от силикон - TPU за NOKIA 2Кейса е изработен от качествен материал и осигурява балансирана защита от надраскване и удар на телефона. Предимствата на този модел силиконов гръб са:• Изработен е от висококачествен, еластичен и здрав силикон - TPU (термополиуретан)..
9.99 лв. 11.98 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)