Изберете категория:
КОЛИЧКА

Този уеб сайт използва бисквитки.

BLACK FRIDAY е вече ТУК

iPhone 12 Pro Max

Аксесоари за iPhone 12 Pro Max - калъфи, кейсове – гръбчета и тефтерчета, стъклени протектори и други аксесоари за Вас и Вашия мобилен телефон. Предпазете и променете визията му. Изберете от разнообразните материали и цветове в магазина на 4M.bg. При нас ще намерите още: слушалки, батерии, зарядни, кабели, адаптори, както и резервни части.
Калено стъклено защитно покритие (стъклен протектор) с черна рамка за целия дисплей на iPhone 12 PRO MAXВисококачествен закален 5D стъклен протектор който предоставя Full-Cover защита за екрана, която предпазва Вашето устройство. Прецизираната дебелина от 0.3 мм не удебелява значително телефона ..
14.90 лв. 19.00 лв.
Зарядното BlueStar е специално създадено за зареждане на телефони iPhone.То е компактно, изработено от висококачествени компоненти и материали за дълготрайна употреба.Подходящо е както за основно зарядно, така и за допълнително при пътуване или за офиса, вилата и други места, където искате да имате ..
36.90 лв.
Кабелът на BlueStar с Lightening connector е специално създаден за зареждане, пренос на данни или синхронизация на телефони iPhone. Той е изработен от висококачествени компоненти и материали за дълготрайна употреба.Подходящ е както за основен кабел, така и за допълнителен при пътуване или за офиса, ..
26.90 лв.
Vennus book - Premium калъф - тефтерче с вграден магнит за iPhone 12 PRO MAX (СИН - КАРБОНОВ ДЕСЕН)..
19.90 лв. 25.90 лв.
Vennus book - Premium калъф - тефтерче с вграден магнит за iPhone 12 PRO MAX (ЧЕРВЕН - КАРБОНОВ ДЕСЕН)..
19.90 лв. 25.90 лв.
Гръб - кейс с опушен матов гръб от поликарбонат и цветен силиконов бъмпер за iPhone 12 PRO MAX (БЯЛ)..
9.99 лв. 18.99 лв.
Усилен кейс с мотив пясъчен брокат за iPhone 12 Pro Max (Гръб от силикон - TPU, ЗЛАТИСТ)..
14.90 лв. 21.90 лв.
Усилен кейс с мотив пясъчен брокат за iPhone 12 Pro Max (Гръб от силикон - TPU, преливащ СРЕБРИСТО - ЛИЛАВ)..
14.90 лв. 21.90 лв.
Показани са от 1 до 40 от 49 резултата (2 страници)