Изберете категория:
КОЛИЧКА

Този уеб сайт използва бисквитки.

U11

Аксесоари за HTC U11 - калъфи, кейсове – гръбчета и тефтерчета, стъклени протектори и други аксесоари за Вас и Вашия мобилен телефон. Предпазете и променете визията му. Изберете от разнообразните материали и цветове в магазина на 4M.bg. При нас ще намерите още: слушалки, батерии, зарядни, кабели, адаптори, както и резервни части.
Elegance калъф - тефтерче с вграден магнит и за HTC U11 (ЗЛАТИСТ)Калъфа е изработен от качествен, приятен на допир материал и осигурява балансирана защита от надраскване и удар на телефона от всички страни. Предимствата на този модел калъф – тефтерче са:• Компактен дизайн на калъф – тефтерче - не уд..
9.99 лв. 20.90 лв.
Elegance калъф - тефтерче с вграден магнит и за HTC U11 (СИН)Калъфа е изработен от качествен, приятен на допир материал и осигурява балансирана защита от надраскване и удар на телефона от всички страни. Предимствата на този модел калъф – тефтерче са:• Компактен дизайн на калъф – тефтерче - не удебел..
9.99 лв. 20.90 лв.
Termo калъф – тефтерче с вграден магнит за HTC U11 (ЗЕЛЕН)Калъфа е изработен от качествен, приятен на допир материал и осигурява балансирана защита от надраскване и удар на телефона от всички страни. Предимствата на този модел калъф – тефтерче са:• Premium изработка - използваните материали са от ви..
9.99 лв. 23.90 лв.
Вертикален флип калъф с магнитна закопчалка за HTC U11 (ЧЕРЕН)Калъфа е изработен от качествен материал и осигурява балансирана защита от надраскване и удар на телефона от всички страни. Предимствата на този модел флип калъф са:• Основата е от силиконов – TPU кейс, който обхваща телефона плътно от къ..
9.99 лв. 18.99 лв.
Калъф – тефтерче със страничен магнит за HTC U11 (ЧЕРЕН)Калъфа е изработен от качествен материал и осигурява балансирана защита от надраскване и удар на телефона от всички страни. Предимствата на този модел калъф – тефтерче са:• Това е един от най-компактните дизайни на калъф – тефтерче и специалнат..
9.99 лв. 18.90 лв.
Стъклен Протектор за HTC U11 (Premium Tempered Glass 9H) - (изрязан отстрани)Устойчив и надежден при удар или издраскване стъклен протектор (Premium Tempered Glass, твърдост H9). Не намалява чувствителността на екрана и е напълно прозрачен. За разлика от обикновените протектори за екран, които се ог..
9.99 лв. 11.98 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)