Изберете категория:
КОЛИЧКА

Този уеб сайт използва бисквитки.

За iPhone

В електронния магазин на 4M.bg можете да намерите: оригинални батерии за iPhone, кабели, адаптери и зарядни за iPhone, калъфи и кейсове.

Батерия за iPhone 5 Батерия за iPhone 5
Изчерпан
Оригинална батерия за iPhone 5Батерията е с капацитет 1440 mAh.Батерията за iPhone 5 се предлага с гаранция от 6 месеца.Специално за клиентите и посетителите на 4M.bg събрахме и Ви представяме информацията по-долу, която ще Ви помогне за разберете:1) Как се зарежда Вашата iPhone батерия?2) Как вашат..
33.00 лв.
Батерия за iPhone 5s Батерия за iPhone 5s
Изчерпан
Оригинална батерия за iPhone 5sБатерията е с капацитет 1560 mAh.Батерията за iPhone 5s се предлага с гаранция от 6 месеца.Специално за клиентите и посетителите на 4M.bg събрахме и Ви представяме информацията по-долу, която ще Ви помогне за разберете:1) Как се зарежда Вашата iPhone батерия?2) Как ваш..
33.00 лв.
Батерия за iPhone 6+ Plus Батерия за iPhone 6+ Plus
Изчерпан
Оригинална батерия за iPhone 6+ PlusБатерията е с капацитет 2915 mAh.Батерията за iPhone 6+ Plus се предлага с гаранция от 6 месеца.Специално за клиентите и посетителите на 4M.bg събрахме и Ви представяме информацията по-долу, която ще Ви помогне за разберете:1) Как се зарежда Вашата iPhone батерия?..
43.00 лв.
Батерия за iPhone 6s Батерия за iPhone 6s
Изчерпан
Оригинална батерия за iPhone 6sБатерията е с капацитет 1715 mAh.Батерията за iPhone 6s се предлага с гаранция от 6 месеца.Специално за клиентите и посетителите на 4M.bg събрахме и Ви представяме информацията по-долу, която ще Ви помогне за разберете:1) Как се зарежда Вашата iPhone батерия?2) Как ваш..
39.00 лв.
Батерия за iPhone 6s+ Plus Батерия за iPhone 6s+ Plus
Изчерпан
Оригинална батерия за iPhone 6s+ PlusБатерията е с капацитет 2750 mAh.Батерията за iPhone 6s+ Plus се предлага с гаранция от 6 месеца.Специално за клиентите и посетителите на 4M.bg събрахме и Ви представяме информацията по-долу, която ще Ви помогне за разберете:1) Как се зарежда Вашата iPhone батери..
43.00 лв.
Батерия за iPhone 7 Батерия за iPhone 7
Изчерпан
Оригинална батерия за iPhone 7Батерията е с капацитет 1960 mAh.Батерията за iPhone 7 се предлага с гаранция от 6 месеца.Специално за клиентите и посетителите на 4M.bg събрахме и Ви представяме информацията по-долу, която ще Ви помогне за разберете:1) Как се зарежда Вашата iPhone батерия?2) Как вашат..
53.00 лв.
Батерия за iPhone 7+ Plus Батерия за iPhone 7+ Plus
Изчерпан
Оригинална батерия за iPhone 7+ PlusБатерията е с капацитет 2900 mAh.Батерията за iPhone 7+ Plus се предлага с гаранция от 6 месеца.Специално за клиентите и посетителите на 4M.bg събрахме и Ви представяме информацията по-долу, която ще Ви помогне за разберете:1) Как се зарежда Вашата iPhone батерия?..
53.00 лв.
Батерия за iPhone 8 Батерия за iPhone 8
Изчерпан
Оригинална батерия за iPhone 8Батерията е с капацитет 1821 mAh.Батерията за iPhone 8 се предлага с гаранция от 6 месеца.Специално за клиентите и посетителите на 4M.bg събрахме и Ви представяме информацията по-долу, която ще Ви помогне за разберете:1) Как се зарежда Вашата iPhone батерия?2) Как вашат..
53.00 лв.
Батерия за iPhone 8+ Plus Батерия за iPhone 8+ Plus
Изчерпан
Оригинална батерия за iPhone 8+ PlusБатерията е с капацитет 2691 mAh.Батерията за iPhone 8+ Plus се предлага с гаранция от 6 месеца.Специално за клиентите и посетителите на 4M.bg събрахме и Ви представяме информацията по-долу, която ще Ви помогне за разберете:1) Как се зарежда Вашата iPhone батерия?..
53.00 лв.
Батерия за iPhone X (10) Батерия за iPhone X (10)
Изчерпан
Оригинална батерия за iPhone X (10)Батерията е с капацитет 2716 mAh.Батерията за iPhone X (10) се предлага с гаранция от 6 месеца.Специално за клиентите и посетителите на 4M.bg събрахме и Ви представяме информацията по-долу, която ще Ви помогне за разберете:1) Как се зарежда Вашата iPhone батерия?2)..
89.00 лв.
Комплект инструменти за отваряне на iPhone, Samsung, Huawei и др.Kомплект за отваряне на повечето модели iPhone, Samsung, Huawei, LG и т.н.С него ще можете да разглобите Вашия телефон и да смените батерията му. Комплекта съдържа:2 броя отвертки4 броя шпатуливакум с пръстен..
9.99 лв.
Как да разберете дали Вашата iPhone батерия е за смяна?Всяка една презареждаща се батерия е консуматив – тя има ограничен живот и когато капацитета, и качествата й намелят, трябва да бъде сменена. Батериите стават по-малко ефективни с остаряването на химическите им елементи. Когато това се случи при..
2.00 лв.
Как вашата iPhone батерия може да издържа по-дълго?Това което определя продължителността на живот на вашата батерия, зависи от това как използвате вашия iPhone. Тази продължителност има 2 аспекта: 1. Колко време телефона издържа преди да се наложи да го заредите отново.2. Колко време батерията може ..
2.00 лв.
Как се зарежда Вашата iPhone батерия?Вашият iPhone използва презареждаща се литиево – йонна батерия /Lithium-ion (Li-ion)/. Тази технология има съществени предимства спрямо предходните, което осигурява по-добро представяне, по-малко тегло, по-дълъг живот и по-ефективно зареждане. В сравнение с тради..
2.00 лв.
Показани са от 1 до 14 от 14 резултата (1 страници)